Sätt ugnen på 175-200 grader.
Blanda salt, socker, salladskrydda och torkad basilika.
Strö detta över tårtan. Skär tomaterna i små tärningar. Skär purjolöken i tunna ringar och strimla basilika bladen.
Lägg på tomat, purjolök och basilika.
Sätt in tårtan i ugnen i ca 15 min eller tills den är mjuk och krämig i mitten. Kolla med en provsticka.
Servera brietårtan varm med olika sorters kex.
Njut!
Denna tårta har snabbt blivit en storfavorit hos mig och i min bekantskapskrets! Har både serverat den i mitten på bordet som tilltugg när man sitter och umgås med goda vänner, och som del i buffé.
julisten15 april 2012
Den här är en vinnare! Jag tog dock inget extra salt andra gången jag gjorde den. Klart bra för att sitta länge och umgås runt bordet!
Denna tårta har snabbt blivit en storfavorit hos mig och i min bekantskapskrets! Har både serverat den i mitten på bordet som tilltugg när man sitter och umgås med goda vänner, och som del i buffé.
Den här är en vinnare! Jag tog dock inget extra salt andra gången jag gjorde den. Klart bra för att sitta länge och umgås runt bordet!