Varm bulgursallad

Serverar: 2 portioner

God och mättande lunch.

Ingredienser

  • 1 dl bulgur
  • 1 tsk olja
  • 1/2 påse djupfrysta grönsaker, t ex wok
  • 1 skivad röd lök
  • 1 hackad vitlöksklyfta
  • 100 g champinjoner
  • 1 röd paprika
  • 2 dl kidneybönor
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk japansk soja
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Koka bulguren enligt anvisningen på paketet. Skär paprika och champinjoner i strimlor. Fräs alla grönsakerna, inte bönorna, i oljan tills de är mjuka.Tillsätt vinäger, bönor och bulgur. Krydda med salt och peppar.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (1)

    78maria 8 maj 2010

    Jättegott :)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben