Varm gubbröra

Serverar: 4 portioner

Servera ljummen till knäckebröd eller på rågbröd.

Ingredienser

  • 4 hårdkokta ägg
  • 2 kokta potatisar
  • 125 g ansjovisfiléer
  • 1 gul lök
  • 1 msk Svenskt Smör från Arla
  • ½ dl hackad gräslök
  • ½ dl hacka dill
  • ½ dl Arla Köket crème fraiche
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och skär ägg och potatis i små bitar.
    2. Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna.
    3. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka 1-2 min.
    4. Smaka av med svartpeppar. Servera ljummen till knäckebröd eller på rågbröd.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben