Varm gubbröra
Serverar:
4 portioner
Servera ljummen till knäckebröd eller på rågbröd.
Ingredienser
4 hårdkokta ägg
2 kokta potatisar
125 g ansjovisfiléer
1 gul lök
1 msk Svenskt Smör från Arla
½ dl hackad gräslök
½ dl hacka dill
½ dl Arla Köket crème fraiche
Svartpeppar
Instruktioner
Skala och skär ägg och potatis i små bitar.
Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna.
Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en stekpanna. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka 1-2 min.
Smaka av med svartpeppar. Servera ljummen till knäckebröd eller på rågbröd.
Liknande recept
Varm gubbröra
5
4
3
Varm tonfisksmörgås
5
4
1
Varm brie med tomatsallad
4.8
4
5
Varm Smörgåstårta á la Nalle
4.7
2 h
13-16
5
Varm smörgåstårta
4.5
20 min
4-8
17
Tex-Mex gratäng på varm macka
5
40 min
6-10
3
Varm smörgåstårta
2-4
Niclas varma potatissallad
5
15 min
6-8
Varm smörgåstårta
5
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!