Varm kokosfruktsallad

Serverar: 4 portioner

Varm fruktsallad med kall glass, mums så gott.

Ingredienser

  • 2 gröna äpplen
  • 2 bananer
  • 2 msk smör
  • ½ dl russin
  • ½dl kokos
  • 2 tsk kanel
  • 2 msk farinsocker
  • 1 dl Blue Dragon kokosmjök eller krämig kokosmjölk
  • 4 port. vaniljglass
  • Instruktioner

    1. Skala och skiva äpple och banan. Lägg smör i en varm stekpanna eller wok och fräs äpplet i ca. 1 min. Rör ner russin, kokos, kanel och farinsocker. Tillsätt kokosmjölk och låt koka upp. Vänd sedan i bananerna och tag bort från värmen.
    2. Servera direkt med vaniljglass.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben