Varm Landgång

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Perfekt att ta till efter bion en fredagskväll. Enkelt och gott.

Ingredienser

  • 4 skivor vitt landgångsbröd
  • smör
  • 8 skivor rökt skinka
  • 500 g broccoli
  • 50 g smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • salt
  • peppar
  • 100 g riven ost
  • Instruktioner

    1. Bred smör på brödskivorna och lägg dem på en plåt. Lägg på skinkskivorna.Koka broccolin knappt mjuk i lättsaltat vatten och låt rinna av. Fördela broccolin övder smörgåsarna.
    2. Smält smöret i tjockbottnad kastrull och strö i mjöl. Tillsätt mjölken och låt sjuda några minuter. Krydda och rör ner osten. Häll såsen över Broccolin och gratinera smörgåsarna i 225 grader tills de fått fin färg.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben