Varm makrillmacka

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Denna mackan var populär på jobbet då vi var två som delade på en burk keso och en makrillburk till lunch. GOTT och smidigt

Ingredienser

  • 1 burk keso 250 g
  • 1 konserbuk makrillfilé
  • Lite hackad purjolök
  • 4 skivor bröd tex rostbröd eller grövre
  • Skivad ost
  • Salt
  • Peppar
  • Oregano
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop keso, makrill och purjolök. Krydda med lite salt, peppar.
    2. Lägg blandningen på brödet. Skiva ost över, strö över oregano.
    3. Gratinera i ugnen 200 gr tills osten smält och fått lite färg.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben