Varm ost med honungsnötter

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Smakrik ost och knapriga nötter med honung gör desserten till en smakupplevelse.

Ingredienser

  • 250 g brie eller camembert
  • 100 g valnötskärnor
  • 1 msk olivolja
  • 1 dl flytande honung
  • 1 msk balsamvinäger
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Täck en plåt med bakplåtspapper, lägg på osten och värm i ugnen i 10-15 minuter.
    3. Hacka valnötskärnor och fräs dem i olja under omrörning till de börjar få färg. Häll på honung och balsamvinäger och låt koka ihop ett par minuter.
    4. Häll nötblandningen på den varma osten och servera med färska fikon eller druvor.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben