Varm paprikasallad med quornfilé

Serverar: 4 portioner

En snabb enkel vardagsrätt. Vill man inte ha quornfilé kan man exempelvis steka upp en kycklingfilé istället.

Ingredienser

  • 2 rödlökar
  • 1 röd paprika
  • 2 gula paprikor
  • 1 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 burk kidneybönor
  • 20 svarta oliver, kärnfria
  • ½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 8 quornfilèer
  • 2 msk olivolja
  • ½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken. Skär paprikorna i småbitar. Fräs lök och paprika i olja.
    2. Skala och hacka vitlöksklyftorna fint och tillsätt dem till fräset.
    3. Häll av och skölj bönorna i ett durkslag. Tillsätt bönor och oliver till fräset, låt allt bli genomvarmt. Smaka av med salt och peppar.
    4. Stek quornfiléerna gyllenbruna i olja, salta och peppra.
    5. Servera dem nystekta till paprikasalladen.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben