Varm pestolax

Serverar: 1-10 portioner

Tid: 30 minuter

Underbar lax med pesto, oliver och parmesan.

Ingredienser

  • Laxfilé
  • Pesto
  • Svarta oliver utan kärnor
  • Parmesanost
  • Instruktioner

    1. Lägg laxfilén/filérna i en ugnssäker form. Pensla på peston med en slickepott, ganska tjockt lager så det täcker hela laxen. Skiva oliverna i smala skivor och strö ut över laxen. Så mycket man vill. Sätt sedan över riven parmesan, täckande lager.
    2. In i ugnen. Servera. Gärna med risoniröran jag har i receptboken min.
    3. Lovely!

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (1)

    sabsa 27 mars 2010

    Hur länge ska det vara i ugnen?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben