Varm potatis- och spenatsallad med gravlaxröra

Serverar: 2 portioner

Matig sallad med potatis.

Ingredienser

  • 6 kokta kalla potatisar
  • 250 g bladspenat , gärna färsk
  • 1 gul lök
  • 1 1/2 msk smör
  • 1 1/2 tsk flytande honung
  • Laxröra
  • 250 g cottage cheese, KESO naturell
  • 125 g gravad lax
  • 1/2 msk grovkornig senap
  • Instruktioner

    1. Skiva potatisen. Skölj och rensa spenaten om den är färsk. Krama ur vätskan om spenaten är fryst. Skiva löken. Fräs lök och potatis i smör tills potatisen börjar ta färg. Rör ner spenat och honung. Låt det fräsa någon min. Blanda cottage cheese med strimlad lax och senap.
    2. Servera den varma potatissalladen med laxröra och bröd.
    3. Laxröran går att förbereda.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben