Varm Skaldjurspaj

Serverar: 6 portioner

Mycket god!

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 150 g smör
  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 1 1/5 dl riven ost
  • 2 msk kallt vatten
  • Fyllning
  • 5 kokta hackade ägg
  • 2 dl riven ost
  • 2 burkar créme fraiche
  • 200 g skalade räkor
  • 1 burk avrunna musslor
  • 1 msk senap
  • 3 msk hackad dill
  • Salt
  • Peppar
  • Riven ost
  • Instruktioner

    Gör pajdegen och förgrädda ca 10 min i 200 grader. Gör under tiden fyllningen och lägg i det förgräddade skalet. Toppa med riven ost. Grädda därefter ytterligare ca 30 min. Pajen serveras varm till en god sallad.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben