Varm skinklåda
Serverar:
4 portioner
Tid:
1 timme
Gratänger i all ära.
Ingredienser
1 strimlad purjolök
8 kokta kalla, tärnade potatisar
3 skivade tomater
200 g tärnad rökt skinka
4 ägg
4 dl mjölk
1/2 tsk salt
1-2 krm svartpeppar
1 1/2 dl riven ost
Instruktioner
Fräs purjolöken mjuk i lite matfett.
Varva purjolök, potatis och skinka i en ugnsform. Lägg tomatskivorna över.
Vispa samman ägg och mjölk, salta och peppra. Häll detta över lådan och strö på riven ost.
Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 30-40 minuter, tills äggstanningen har stelnat. Servera med en god sallad.
Liknande recept
Varm tonfisksmörgås
5
4
1
Varm brie med tomatsallad
4.8
4
5
Varm Smörgåstårta á la Nalle
4.7
2 h
13-16
5
Varm smörgåstårta
4.5
20 min
4-8
17
Skinklåda
4.7
2
2
Tex-Mex gratäng på varm macka
5
40 min
6-10
3
Varm smörgåstårta
2-4
Niclas varma potatissallad
5
15 min
6-8
Varm smörgåstårta
5
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!