Varm smörgåslandgång Paruski
En underbar smörgåstårta med köttfärs som har hängt med i massor av år. Färsen är smaksatt med creme fraiche, dill och persilja.
Ingredienser
400 g nötfärs
1 lök, gul
2 dl cremé fraiché
1 paket dill
1 paket persilja
Salt
Peppar
1 paket landgångsbröd
2 tomater
Ost
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Lägg upp 3 st landgångsbröd bredvid varandra på en plåt.
Skiva tomater och ost.
- Fräs finhackad lök och köttfärs.
Krydda.
Blanda ner dill och persilja och Cremé Fraiché.
Låt allt puttra tills nästan all vätskan kokat in.
- Bred färsen på landgångsbröden.
Lägg på ett nytt lager bröd.
Fördela de skivade tomaterna på brödet och täck med skivad ost.
- Gratinera i ca 10 min eller tills landgångarna fått fin färg.
- Tips: Landgångsbröd hittar man ofta i frysdisken.
Liknande recept
Kommentarer (0)