Varm sparrissallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Gott till parmesanfylld kycklingfilé med salviasås.

Ingredienser

  • 400 g grön sparris
  • 250 g cocktailtomater
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk färsk timjan
  • Salt
  • Peppar
  • 50 g rucolasallad
  • Instruktioner

    Bryt bort den nedersta, träiga delen på sparrisstjälkarna. Skär sparrisen i ca 3 cm sneda bitar och halvera tomaterna. Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i sparrisbitarna och stek dem i 2 - 3 minuter. Lägg i tomaterna och stek allt tillsammans under omrörning tills det mjuknar. Krydda med timjan, salt och peppar. Lägg i rucolabladen och rör om. Servera genast.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben