Varm svampsmörgås

Serverar: 2 portioner

Superenkelt och fantastiskt gott!

Ingredienser

  • 2 skivor vitt formbröd
  • 2 hg färska champinjoner
  • 50 g smör
  • 1 klyfta vitlök
  • ½ dl persilja, hackad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader.
    2. Gör gärna extra stora skivor genom att dela brödet på mitten och sedan skära skivor på längden. Skär bort kanterna.
    3. Skär svampen i lövtunna skivor. Blanda smöret med pressad vitlök och hackad persilja och rör det mjukt.
    4. Stek eller rosta brödet och lägg det på en plåt.
    5. Fördela svampen över och klicka på vitlökssmöret.
    6. Gratinera i ugn tills svampen fått färg.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (1)

    popik 24 mars 2009

    Det är konstigt att nåt så enkelt kan bli så gudagott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben