Varm svartvinbärssås med kaktusglass

Serverar: 4 portioner

Till såsen med svartvinbärssmak passar en lite syrlig glasskombination som kaktus- och citronsorbet. Finns i Siaglass sortiment.

Ingredienser

  • 1 dl svartvinbärsjuice
  • 100 g svartvinbärsgelé
  • 200 g blåbär
  • Tillbehör
  • 5 dl kaktus- och citronsorbet
  • Färsk mynta
  • Instruktioner

    1. Blanda juice, gelé och blåbär i en kastrull. Värm tills gelén smält och blåbären mjuknat. Fördela såsen i fyra höga glas eller i portionsskålar.
    2. Lägg i en stor kula kaktussorbet och garnera gärna med färsk mynta.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben