Ingredienser
9 längdskurna skivor vitt formbröd
Fyllning 1
500 g köttfärs
1 gul lök
3/4 dl grädde
2 msk tomatpuré
1 påse tacokryddor eller tex mex kryddor
Salt
Peppar
Fyllning 2
1 ask tacoost á 100 g
1 kabanosskorv á 50 g
6-8 marinerade soltorkade tomater
Garnering
1 ask tacoost á 100 g
Färsröra
2–3 tomater
1 bit squash
Ca 2 dl riven ost
Ca 30 nacho chips
Oj vilken kanon god tårta! Alla åt som galna...
Den var väldigt uppskattad av familjen, men väldigt mättsam tyckte allihopa, vi kommer att göra den igen.
Har gjort denna 2 gånger på en vecka nu, o en gång med fyllning 1 o en svampfyllning jag hitta på själv, underbart alla gångerna, o lättlagat, tom min lillebror kunde laga den o han är inte ofta i köket.
Den var supergod, åt så vi blev proppmätta och kunde inte låta bli resterna till lunch idag. Stort tack för ett bra recept!
Supergod & lätt att göra...
Använde vanligt rostbröd till min tacotårta. Nästa gång jag gör den så kommer jag nog att använda mer tacoost eller dryga ut den med lite cremé fraiche, då den inte räckte till att ha på sidorna. Ett gott och spännande recept.
Jag använde också vanligt rostbrod, och det funkade kalasbra! Mycket god, en klar succe här hemma! =)