Varma kebabmackor

Serverar: 1-2 portioner

Tid: 15 minuter

Enkelt och gott som passar lika bra till barnkalaset som till fyllekäk. Överbliven tacofärs går utmärkt att använda istället.

Ingredienser

  • 1 skiva hönökaka
  • 1-2 dl köttfärs
  • 2 dl riven gratängost
  • 1 st skivad grön feferoni
  • ½ dl finhackad paprika
  • ½ dl finhackad lök
  • 1 dl champinjoner på burk (valfritt)
  • 2 msk ketchup eller chilisås
  • Kebabkrydda
  • Kebabsås/dressing
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Stek köttfärsen, paprikan, löken och champinjoner och krydda med kebabkrydda. Bred ketchup eller chilisås på brödskivan. Lägg på färsblandningen och strö över skivad feferoni. Strö över osten och lägg mackan på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga i ugnen ca 15 minuter. Häll över kebabsås/dressing och servera med en grönsallad.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben