Varma leverpastejsmörgåsar

Serverar: 4 portioner

Utsökt goda, gott med ett glas öl till.

Ingredienser

  • 8 skivor formfranska
  • Skivbar leverpastej
  • 3 tomater
  • 1 burk skivade champinjoner
  • 1 purjolök
  • Riven ost
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°C.
    2. Lägg ut bröden på en plåt med bakplåtspapper. Bred smör på bröden.
    3. Skär leverpastejen i skivor. Skölj och skiva tomaterna. Lägg på leverpastej, tomater, champinjoner och purjolök på brödet. Strö över ost.
    4. Sätt in smörgåsarna i övre delen av ugnen och gratinera 10 –15 minuter eller tills osten fått fin färg.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben