Varma leverpastejsmörgåsar
Serverar:
4 portioner
Utsökt goda, gott med ett glas öl till.
Ingredienser
8 skivor formfranska
Skivbar leverpastej
3 tomater
1 burk skivade champinjoner
1 purjolök
Riven ost
Smör
Instruktioner
Sätt ugnen på 225°C.
Lägg ut bröden på en plåt med bakplåtspapper. Bred smör på bröden.
Skär leverpastejen i skivor. Skölj och skiva tomaterna. Lägg på leverpastej, tomater, champinjoner och purjolök på brödet. Strö över ost.
Sätt in smörgåsarna i övre delen av ugnen och gratinera 10 –15 minuter eller tills osten fått fin färg.
Liknande recept
Varm tonfisksmörgås
5
4
1
Varm brie med tomatsallad
4.8
4
5
Varm Smörgåstårta á la Nalle
4.7
2 h
13-16
5
Varm smörgåstårta
4.5
20 min
4-8
17
Tex-Mex gratäng på varm macka
5
40 min
6-10
3
Varm smörgåstårta
2-4
Niclas varma potatissallad
5
15 min
6-8
Varm smörgåstårta
5
30 min
4
Varm chokladbakelse
10
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!