Varmt skinkbröd

Serverar: 6 portioner

Tid: 40 minuter

En god rätt som är snabb och lätt att göra. Blir populär med en fräsch sallad till.

Ingredienser

  • 1 formfranska
  • 150 g rökt skinka
  • 3 hårdkokta ägg
  • 1 dl purjolök
  • 1 dl majonnäs
  • Bostongurka efter tycke
  • ½ paket blå mjukost
  • Lite smält margarin
  • Instruktioner

    Hacka ägg, purjolök och skinka. Blanda i de andra ingredienserna. Skär brödet i skivor men inte rakt igenom utan det skall sitta ihop i bottnen. Bred blandningen mellan skivorna. Pensla med margarinet. Grädda i 225 grader i ca 15 minuter

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-8
    17

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben