Vegan Toast

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

Detta är en helt vegans variant på en toast liknande Toast Skagen. Den passar som veganskt alternativ i en förrätt!

Ingredienser

  • 1 skiva formbröd
  • ½ Röd lök
  • 1 Liten paprika
  • 8-10 skivor gurka
  • 3-6 Citronfiléer
  • 3 msk Sour Supreme
  • 1 dl Alpro Yofi
  • 2 msk Caviart
  • Salt (efter önskemål)
  • Peppar (efter önskemål)
  • Dill (efter önskemål)
  • Instruktioner

    1. En skiva formbröd (Skär av kanterna), Rosta lätt i en panna med olivolja. Förbered en röra med en ½ hackad rödlök, 3 msk Sour Supreme, 1 dl Alpro Yofi och 2 msk Caviart. Salta, peppra och dilla efter önskemål.
    2. Dressa formbrödet med lite sallad. Fördela röran rikligt över brödet, håll allt luftigt. Arrangera snyggt med paprika strimlor, gurka, citronfiléer, rödlök samt dillvippa.
    3. Drippa på tallriken en fin balsamvinäger. 2-4 droppar Servera och njut

    Liknande recept

    4
    20 min
    1
    1

    Kommentarer (1)

    Ralekhou 14 juni 2013

    Mums, nu vet jag vad jag ska äta till midsommar! :) Jag kan förresten tipsa om att blanda ner lite översaltad quinoa i röran. Tillsammans med dillen ser det både ut som och smakar som fiskrom!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben