Serverar: 4 portioner
Tid: 25 minuter
Jag gör alltid toast skagen efter detta recept. Fantastiskt goda!
Blanda majonnäs, gräddfil, grovt hackade räkor, dill och rödlök. Använd ett glas oc skär ut brödbitarna, eller kantskär dem. Stek dem gyllenbruna i lite smör. Fördela sedan "röran" på brödet, toppa med löjrom och garnera med dill och citron.
Jättegott, mumsmums .Topp betyg från oss som åt detta till för rätt på nyårsafton 2010.Men vi hade ingen löjrom, var gott ändå.Tack för receptet .
Vad roligt att de uppskattades :) Nä löjromen kan man skippa, ja använder den själv mest för syns skull :P
Mums. Blev väldigt uppskattat av våra gäster. Denna kommer att tillredas flera gånger.
jättegott
Den här förrätten är riktigt god. Alla som fått den berömmer den väldigt mycket! Ett tips för er som inte provat.