Vegetarisk gulaschsoppa

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Vegansk och mustig.

Ingredienser

  • 1 gul lök, hackad
  • 2 potatisar, hackade
  • 400 g krossade tomater
  • Ca 8 dl vatten
  • 1 krm basilika
  • 200 g quornfärs
  • 2 msk mungbönor
  • 2 msk röda linser
  • 2 vitlökskyftor
  • Olja att steka i
  • Svartpeppar efter smak
  • Salt efter smak
  • Sojasås efter smak
  • Instruktioner

    Stek lök, potatis, quornfärs i olja. Krydda väl. Tillsätt tomatkross och vatten. Tillsätt bönor och linser. Pressa vitlök och tillsätt. Häll lite sojasås över. Låt koka upp och koka tills potatis, linser och bönor mjuknar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben