Den här rätten är superlätt att göra och blir hur god som helst. Den tar lite tid i ugnen, men förberedelserna går på ett nafs.
Ingredienser
1 påse kycklinginnerfiléer
5 dl grädde
2 dl creme fraiche
0,5 dl soja
1 tsk sambal oelek
Soltorkade tomater
Svarta oliver, urkärnade
Vitlöksklyftor i olja
Instruktioner
Lägg kycklinginnerfiléerna i en djup ugnsfast form. Det går att tillaga dem djupfrysta eller tinade.
Blanda samman övriga ingredienser i en skål. Ta soltorkade tomater, oliver och vitlöksklyftor efter egen smak. Jag brukar ta ungefär en halv burk (när burken är på ca 300g) av vardera.
Häll blandningen över kycklingen och sätt in i ugnen i ca 40 minuter, något längre tid behövs om filéerna är frysta.
Tack för receptet, var helt nollställd vad jag skulle hitta på. Jag hade alla ingredienser hemma så jag köpte det direkt....mycket gott och lättlagat