Vilt kebab med örter

Serverar: 4 portioner

Går utmärkt med alla typer kött eller fågel, det är bara att prova sig fram.

Ingredienser

  • 600 g mört kött
  • 1 påse Caj P. Allroundmarinad
  • 8 st grillspett
  • Färska örter, hackade
  • Instruktioner

    1. Tärna eller skär köttet i långa bitar, marinera i påse minst en timme.
    2. Trä upp köttet på grillspetten och grilla dem till önskad stekningsgrad.
    3. Rulla de grillade spetten i hackade örter och servera genast med goda tillbehör.

    Liknande recept

    2.5
    20 min
    4-6
    1

    Kommentarer (1)

    Nallemamma 9 september 2009

    Jätte god!!!! TACK!!!! Provat på vilt och på fläsk karre!! GOTT!!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben