Viltkryddade köttbullar

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Måste provas.

Ingredienser

  • 500 g köttfärs, gärna älgfärs
  • 1 gul lök
  • 100 g riven Västerbottensost
  • Salt
  • Peppar
  • 1 krm viltkrydda
  • 1 äggula
  • Sås
  • 3 dl grädde
  • Soja efter smak
  • Salt
  • Peppar
  • Svart vinbärsgelé efter smak
  • 2 enbär
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop alla ingredienser till köttbullarna, stek dem så de får färg och lägg dem i en gryta.
    2. Vispa ur pannan med grädden och häll över köttbullarna, blanda i resterande ingredienser. Låt koka på svag värme.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben