Vinkokt kyckling med tomat- och basilikasås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabbt

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 dl vitt vin
  • 1 hönbuljongtärning
  • 2 dl vatten
  • 1 gul lök
  • 1 röd paprika
  • 500 g tagliatelle verde
  • 2 dl lätt crème fraiche tomat och basilika
  • 1 msk maizena
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Bryn kycklingen i smör eller margarin. Tillsätt vin, buljongtärning och vatten. Hacka lök och paprika och låt koka med kycklingen.
    2. Koka pastan.
    3. Lyft upp kycklingen och vispa ner crème fraichen. Red av mad maizema utrört med lite vatten. Smaka av med salt och peppar.
    4. Servera kycklingen på pastan och ringla över såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben