Smält smör och kokosfett i en kastrull på svag värme, blanda i grädden och 200 g vit choklad. Rör om tills allt har smält tillsammans.
Kyl ner massan tills den har börjat stelna.
Finriv kexen (eller kör dem i matberedaren tills det ser ut som skorpmjöl). Arbeta ihop kexsmulorna med skalet från en riven apelsin och apelsinlikören eventuellt lite färskpressad apelsinsaft, låt stå och dra en stund.
Kör den förstelnade chokladmassan med en handmixer tills den blir skummig, rör därefter ner kex-likör massan. Arbeta ihop allt till en jämn massa, ställ massan i kylskåpet ett tag så att den blir lättare att bearbeta.
Fukta händerna med kallt vatten och forma små bollar.
Rulla bollarna i den rivna chokladen.
Tips! Rulla några bollar i riven vit choklad, några i mörkchoklad och några i krokant, lägg dem en och en i fina små bullformar så ser det extra gott och trevligt ut.