Vitkålssallad med äpple och vitlök

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 10 minuter

God sallad med en liten finare känsla.

Ingredienser

  • 3 dl turkisk yoghurt eller crème fraiche
  • 2 msk honung
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Ca. 5 dl strimlad vitkål
  • 1 äpple (rött)
  • Instruktioner

    Pressa vitlöksklyftorna i yoghurten/crème fraichen i en skål. Blanda ordentligt . Tillsätt honungen, saltet och pepparn. Blanda ännu en gång noggrant. Ställ in skålen i kylen och låt stå i 20 min. Strimla vitkålen och riv ner ett äpple i en annan skål och tillsätt röran och blanda om. Låt stå i kyl ett tag för bästa resultat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben