Vitlöks och chilisill

Serverar: 40-50 portioner

nu när det närmar sig påsk kanske den här sillen skulle passa på bordet

Ingredienser

  • 400 g inläggningssill
  • 2 klyftor vitlök,pressade
  • ½ msk sambal oelek
  • 2 dl créme fraiche
  • ½ dl majonäs
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 msk dijonsenap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skär sillfiléerna i strimlor Blanda övriga ingredienser i en bunke,smaka av med salt och peppar. Blanda i sillen i såsen och överför till glasburk eller serveringskrus.Täck över och låt stå kallt minst 1 dygn före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Tomaträtter
    Vad hade man gjort utan tomater? Stora saftiga röda, små cocktailto...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben