Vitlöksbiffar med ajvar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkelt & gott

Ingredienser

  • Färsk nötfärs
  • Färsk vitlök, pressad
  • Salt
  • Peppar
  • Gul lök, strimlad/skivad
  • Gräddfil eller Creme Fraiche
  • Ajvar Relish, paprikaröra
  • Kokt potatis, gärna pressad
  • Instruktioner

    1. Skala och koka potatisen. Blanda färsen med vitlöken och kryddorna och forma biffar som du steker. Skiva löken. Häll upp lök, gräddfil och ajvar i små skålar och sätt fram på bordet. Pressa den nykokta potatisen. Ät biffar och potatis tillsammans med de tre tillbehören. Väldigt enkelt, snabbt och mycket gott!
    2. Smaklig spis!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben