Järpar med ajvar och mangochutney

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkla och goda järpar

Ingredienser

  • 400 g nötfärs eller blandfärs
  • 1 liten gul lök
  • 1 ägg
  • 3 msk ajvar relish
  • 2 msk mangochutney
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    Finhacka den gula löken. blanda ner ajvar, mangochutney och ägget. Rör sedan ner färsen och smaka av det med salt och peppra. Forma smeten till avlånga järpar eller biffar om man så vill. Stek dem i smör tills de är genomstekta. Jag brukar servera dem med bulgur och tsatsiki.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Karinjanna 21 december 2011

    Dessa gillade vi! God smak som passade bra till tzatziki.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben