Gratinerad kassler med ajvar

Serverar: 4 portioner

Alltid lika gott

Ingredienser

  • ca 400-500 g kassler
  • 2 röda paprikor
  • 1 lök
  • 1 burk majs
  • 1-2 dl ajvar relish
  • 1 burk mini creme fraiche
  • Spiskummin
  • Mald koriander
  • Salt
  • Vitlökspeppar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Skiva kasslern i tunna skivor. Tärna paprikan och löken fräs dem i en het panna med majsen, sänk värmen sen när creme fraichen ska i och tillsätt ajvar och kryddorna. Lägg kasler i en form och häll över såsen över kasslern. Gratinera mitt i ugnen ca 15 min. Serveras med pasta, potatis eller vad man vill och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Hanne87 15 mars 2010

    Mmm, jätte gott blev det fast jag bytte ut spiskummin och koriander till curry. DEt blev super gott. Tack för ditt recept. / Hanne

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben