Vitlöksmarinerad kyckling Caesar

Serverar: 4 portioner

Gott med grillat!

Ingredienser

  • 1 påse Caj P vitlöksmarinad
  • 150 g sallad, blandad
  • 50 g parmesanost, flisad
  • 50 g brödkrutonger
  • 600 g kycklingbröst
  • Till dressingen
  • 2 st äggulor
  • 2 st vitlöksklyftor, pressade
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 2 dl majsolja
  • 50 g riven parmesan
  • 2 st Key sardeller, hackade
  • 3-4 msk mjölk
  • Instruktioner

    1. Marinera kycklingen i Caj P.´s vitlöksmarinad någon timme.
    2. Tillaga dressingen genom att blanda äggulor, vitlök och vinäger i en bunke. Vispa i olja droppvis och avsluta med de övriga ingredienserna utom mjölk. Rör till sist i mjölken försiktigt.
    3. Grilla kycklingen och skär den i snygga skivor. Arrangera salladen med dess olika tillbehör i stora, låga glas, på fat eller i djupa tallrikar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben