Serverar: 25 portioner
Julgodis. Enkel att göra och snabbt går det.
1. Klä en form med bakplåtspapper, klipp inte bort överflödigt papper det ska vikas ner över godiset. jag använde en avlång sockerkaksform. 2. Rosta mandeln i en torr stekpanna. 3. Smält nougaten och chokladen i vattenbad. 4. När massan är flytande rör i mandeln. 5. Häll massan i formen och vik ner papperet över massan. 6. Låt stelna, gärna över natten. 7. Skär i små bitar.
Tack för ett supergott recept. Jag använde ljus blockchoklad.....Måste nog göra en till sats innan jul....de är så försvinnande goda. Tack från Liliane
mmmm.... de blev så goda.. helt otroligt att man går och köper godis i affären när man kan göra det själv... =) tack så mycket för recetet...=)
jag och min son lagade dessa underbara goda bitar... Man kan bara inte sluta äta den.
Oj, så enkelt och så gott det blev. Tack för receptet.
Kanon goda tack för receptet 5 poäng monica
En klar 5:a,Andra gången sen 1:a advent som vi gör denna goda enkla wienernougat. Strykande åtgång.