Madame Ediths Wienernougat

Serverar: 40 portioner

Tid: 10 minuter

En riktigt enkel wienernougat Innehåller 4 ingredienser och kräver endast 10 minuter arbetsinsats

Ingredienser

  • 100 g rostad flagad mandel
  • 250 g nougat
  • 100 g mörk choklad
  • 100 g mjölkchoklad
  • Instruktioner

    1. Köp färdigrostad mandel eller rosta hastigt flagad mandel på hög värme i torr stekpanna
    2. Bryt nougat och choklad i bitar. Smält över vattenbad. Rör ner mandelflarn
    3. Häll smeten i bakplåtspappersklädd liten form. Ca 10X25 cm Låt stelna i kylen. Låt stå i rumstemperatur i 5 min. Skär i valfria stora bitar. Förvara i kylen

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben