Madame Ediths fudge med chokladskumbanan

Serverar: 30 portioner

En helt fantastiskt god fudge som är enkel att göra

Ingredienser

  • 4 dl strösocker
  • 2 dl vispgrädde
  • 100 g smör
  • 125 g chokladskumbananer
  • 200 g mörk choklad
  • Instruktioner

    1. Blanda strösocker, vispgrädde, smör och skumbananer i tjockbottnad kastrull. Koka under omrörning på svag värme tills skumbananerna smält, ca 10-15 min.
    2. Drag kastrullen åt sidan och låt blandningen svalna något. Dela den mörka chokladen i mindre bitar. Rör ner chokladen i blandningen så att den smälter.
    3. Häll fudgesmeten i en bakpappersklädd form, ca 20X20 cm Låt stelna i kylen och skär sedan upp i 30 bitar

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben