Madame Ediths vita chokladkräm

Serverar: 4 portioner

En supergod och enkel dessert

Ingredienser

  • 150 g vit choklad
  • 1 st ägg
  • 1 st äggula
  • 3 dl creme fraiche, 34%
  • 0,5 dl florsocker
  • 1 dl färska hallon
  • Instruktioner

    1. Smält den vita chokladen över vattenbad. (vilket betyder att man smälter chokladen i en skål som står över en gryta med kokande vatten) Vispa med elvisp ihop chokladen med det hela ägget och en äggula. Blanda ner creme fraiche och florsocker.
    2. Fördela den släta krämen i 4 st glas/portionsskålar Låt stå i kylen i minst 1 timme.
    3. Dekorera med hallon strax innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben