Wraps med dovhjort och coleslaw

Serverar: 4 portioner

Receptet vann Matklubbens Hösttävling 2000!

Ingredienser

  • 2 fänkålsstånd
  • 200 g dovhjortstek, stekt och strimlad (eller nötstek)
  • ca 1 dl majonnäs
  • rivet skal av 1 apelsin
  • salt
  • grovmalen svartpeppar
  • 4 tortillabröd eller mjuka tunnbröd
  • Instruktioner

    Ansa fänkålen och hyvla den mycket tunt, gärna med en så kallad mandolin. Blanda med finstrimlad stek och majonnäs. Smaka av med apelsinskal, salt och peppar. Gör gärna fyllningen en stund i förväg, så hinner alla smaker utvecklas. Värm bröden i 175° ugn i ett par minuter. Fördela fyllningen mitt på brödens övre halva. Vik in bottenoch rulla ihop. Aluminiumfolie eller smörpapper runt gör rullen lättare att handskas med. Servera rullarna nygjorda.

    Liknande recept

    15 min
    4-5
    4
    10 min
    3-5

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vinnare i recepttävlingen!
    Meningen är väl inte att det ska vara lätt. Men när man får så här mån...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben