Coleslaw

Serverar: 3-5 portioner

Tid: 10 minuter

Enkelt, billigt och gott! Passar utmärkt som tillbehör istället för potatis, pasta eller ris.

Ingredienser

  • 5 dl vitkål
  • 2 morötter
  • 2 dl crème fraiche, ej lätt
  • 1 dl grädde
  • 4 msk rysk yoghurt
  • Instruktioner

    1. Strimla vitkålen med osthyvel. Skala och riv morötterna. Blanda samman allt, krydda med salt och peppar efter smak.
    2. Låt stå i kylen någon timme, för bästa smak.

    Liknande recept

    15 min
    4-5

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Vinnare i recepttävlingen!
    Meningen är väl inte att det ska vara lätt. Men när man får så här mån...

    Matklubben Blogg 2007-10-02
    Det tar på krafterna att fylla år, puh vilken helg! Men en massa god m...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben