Wraps med kalkon och kesellaröra

Serverar: 4 portioner

Nyttig wraps som går snabbt att svänga ihop.

Ingredienser

  • Kesellaröra
  • 250 g kesella
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 tsk honung
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk malen svartpeppar
  • Servering
  • 4 medelstora tortillabröd
  • 200 g skivor rökt kalkonkött
  • 2 urkärnade finhackade tomater
  • 1 dl basilikablad
  • Instruktioner

    1. Rör ihop kesella, dijonsenap, honung, salt och peppar. Bred ut kesellaröran på tortillabröden.
    2. Fördela kalkonkött, tomater och basilika på mitten av tortillabröden. Vik upp nedre kanten och rulla ihop till en wrap.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben