Wraps med renskav och senapsyoghurt

Jättelätt och jättgott. Gillar du inte resnskav så är rostbiff ett gott alternativ.

Ingredienser

  • 4 stora tortillas
  • 1 dl tjock yoghurt
  • 3 msk senapsvinägrette (eller 1 msk grovkornig söt senap blandat med 1 tsk rödvinsvinäger och en liten hackad vitlöksklyfta)
  • 1 pkt fryst renskav
  • 1 strimlad rödlök
  • 8 strimlade råa sugarsnaps
  • 4 nävar machésallat
  • 4 klyftade körsbärstomater
  • 4 msk rostad lök
  • 1 stor saltgurka, skivad
  • Instruktioner

    1. Fräs skaven fryst i en rejäl klick smör. Värm tortillan enligt förpackningens anvisningar. Blanda yoghurten med vinägretten eller senapsblandningen.
    2. Fördela kött och grönsaker på de varma tortillassarna (hur böjer man det egentligen?), klicka över såsen och strö över rostad lök. Rulla ihop bröden, säkra med lite aluminiumfolie eller en servett runtom.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben