Yuksel sallad

Serverar: 4 portioner

En sallad vi åt en gång på en pizzeria under en semester. Har försökt återskapa den så likt den vi åt. En favorit i familjen

Ingredienser

  • 1 huvud isbergssallad
  • 2-4 dl riven ost,gärna med lite smak
  • 200-300 g strimlad skinka
  • 1-2 påsar salladskyckling
  • 1-2 pkt kebabkött,fryst eller färskt
  • ½-1 gurka
  • 2-4 tomater
  • Matfett till stekningen
  • Instruktioner

    1. Börja med att strimla isbergssalladen och skinkan.
    2. Stek kebabköttet i lite matfett,låt det svalna lite.
    3. Skiva under tiden gurkan och klyfta tomaterna. Fördela alla ingredienserna på fyra tallrikar,börja med salladen.
    4. Servera med bröd gärna vitlöksbröd och en god dressing gärna vitlöksdressing.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben