Zaras senapssill

Världens godaste sill! Lärde mig äta sill med den här inläggningen. Lustigt då jag varken tyckte om senap eller sill. Den här sillen är stående såväl jul, påsk och midsommar.

Ingredienser

  • 1 burk inläggningssill
  • 2 dl crème fraiche
  • 1/2 dl senap
  • 1 röd lök
  • 1 msk socker
  • 1 msk vinäger
  • Finhackad dill
  • Instruktioner

    Finhacka löken. Blanda crème fraiche, senap, socker, vinäger, lök och dill. Klipp eller skär sillen i bitar. Blanda ner sillen. Låt stå över natten innan servering.

    Liknande recept

    4.6
    15 min
    4-6
    5

    Kommentarer (3)

    ThomasP 22 februari 2009

    Använder du vanlig senap eller ??? // Mvh Thomas

    ThomasP 14 april 2009

    Mycket god sill

    Lindanemon 23 juni 2009

    Jättegod, men jag ökar nog på senapen nästa gång :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben