Zebbans fisksoppa
Serverar:
4 portioner
God
Ingredienser
1 medelstor purjolök
3 potatisar
3 dl blekselleri
2,5 dl tomatjuice
1 liter vatten
3 hg torskfile
3 buljongtärningar
1 gurka
1.5 tsk salt
2 hg skalade räkor
Olja att steka i
Instruktioner
Skär purjon i strimlor. Skala potatisen och skär den i stavar. Hacka bleksellerin. Fräs tillsammans utan att få färg i en vid panna.
Tillsätt tomatjuicen och vattnet och låt koka i 15 minuter.
Skär torsken i bitar. Skär gurkan i stavar. Tillsätt torsk, bujongtärningar, gurka och ev. salt och låt koka i 8 minuter.
Tillsätt de skalade räkorna straxt innan serveringen.
Liknande recept
Kryddig Fisksoppa
4.2
4
9
Fisksoppa i melonskål
4
Fisksoppa på Peters vis
4.5
4
22
Fisksoppa
4.8
4-6
8
Fisksoppa
4.6
4-6
24
Het fisksoppa
4.4
4
8
Annas fisksoppa
6
Fisksoppa
5
30 min
4
4
Fisksoppa med svenska smaker
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!