Zombie Cupcakes

Serverar: 10-12 portioner

Tid: 20 minuter

Gräsligt gott

Ingredienser

  • Cupcakes
  • 3 ägg
  • 2 ½ dl socker
  • 100 g smör
  • 1 dl mjölk
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 100 g hackad vit choklad från Lindt
  • 2 msk Baja Päron (eller koncentrerad päronsaft)
  • 1½ tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • Grön karamellfärg
  • Frosting
  • 200 g naturell philadelphiaost
  • 2 dl florsocker
  • 50 g grovt hackad Lindt "A touch of seasalt"
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret, häll i mjölken, karamellfärg samt likören och blanda i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna och vänd försiktigt ner i smeten. Tillsätt den hackade chokladen. Smeten ska vara starkt grön. Häll upp i muffinsformar och grädda ca 20 min i mitten av ugnen. Låt svalna
    2. Blanda ihop ingredienserna till frostingen till en slät smet och spritsa ut på cupcakesen. Dekorera med Brains (finns i smågodiset) och röd pyntgelé som blod.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben