Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben. Jag förstår
Jag gjorde blomkåls och persiljerotspure igår, hade i parmesan och smör, gömde ställa in det i kylen! Ska jag slänga det nu eller?? Tacksam för svar
Ja släng det, om du inte vill riskera att bli matförgiftad.
ok då gör jag det,tack
Skulle inte jag ha gjort, innehåller ju bara grönsaker, så känsligt är det väl inte. Och det är ju inte längre mitt i sommaren och varmt.
Ett dygn utanför kylskåpet är ingen fara nu....
Smaka! Jag tror inte det blivit dåligt... det är mest mejeriprodukter som kan härskna på ett dygn.
Håller med AngieH Smaka.Mat blir inte så fort dålig som man tror.
Man ska väl smaka först, men jag tror inte att det blev dåligt.
Matklubben
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se. Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.
Jag gjorde blomkåls och persiljerotspure igår, hade i parmesan och smör, gömde ställa in det i kylen! Ska jag slänga det nu eller??
Tacksam för svar
Ja släng det, om du inte vill riskera att bli matförgiftad.
ok då gör jag det,tack
Skulle inte jag ha gjort, innehåller ju bara grönsaker, så känsligt är det väl inte. Och det är ju inte längre mitt i sommaren och varmt.
Ett dygn utanför kylskåpet är ingen fara nu....
Smaka! Jag tror inte det blivit dåligt... det är mest mejeriprodukter som kan härskna på ett dygn.
Håller med AngieH Smaka.Mat blir inte så fort dålig som man tror.
Man ska väl smaka först, men jag tror inte att det blev dåligt.