Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenintolerant= barnportioner?

  • Lange 25 augusti 2008

    Nu har jag försökt hela sommaren att göra anständiga smörgåsar på glutenfritt bröd. Dessa löjligt små brödskivor får mig att fundera på om det är meningen att jag ska srevera kaffet ur dockservisen också?
    Det måste väl ändå gå att göra något mer "normalt" bröd även om man använder glutenfria mjölmixer?
    Hur står ni ut alla som har detta problem hela tiden när jag håller på att bli galen som inte själv är drabbad.
    Skärpning tillverkare!:@

  • monac 29 augusti 2008

    tycker du? tycker den marknaden blivit väldigt bred.(färdigbröd alltså)
    Pröva baka mitt bovetebröd med banan då... lämkar det här nedan!

  • monac 29 augusti 2008

    http://www.matklubben.se/recept/bovetebr%25F6d%2Bmed%2Bbanan

    gluten & laktos fritt!
    /lycka till
    :

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.