tänkte panera spättafileerna till middag i kväll och har just upptäkt att ströbrödet är slut (N) vad kan jag ersätta det med istället?
Tacksam för snabba svar
The_mama97mia26 oktober 2008
antingen kokosflingor eller mannagryn - eller stöt eget bröd - franskbröd /knäcke?
scrapplotta26 oktober 2008
Istället för ströbröd använd Grovt rågmjöl eller mannagryn. Lycka till från scrapplotta.
Vivoplena26 oktober 2008
Corn flakes, kokos, mannagryn....
majamia26 oktober 2008
Tack snälla, nu har jag mortlat skorpor men fyller på med mannagryn :D
emaxen26 oktober 2008
mortla knäckebröd, det går alldeles utmärkt.
Agi00726 oktober 2008
Stöt röda linser i morteln och använd till panering - passar bra till fisk
Mellanbellan26 oktober 2008
Jag använder PO fiber istället för ströbröd. Det är framställt av svensk potatis och är till bakning och matlagning. Innehåller 70% kostfibrer och fri från gluten (Y)
evaldo1 november 2009
Spara gamla brödkanter, alla sorter går bra, t ex knäckebröd ljust och mörkt bröd.
Låt brödet torka ordentligt och mixa i matberedarn.
The_mama97mia1 november 2009
Olika sorters kli kan nog gå ? men kanske blanda upp det.
mamma_b1 november 2009
Krossade salta kex passar jättebra till fisk!
boz19651 november 2009
Krossade corn flakes är en alldeles utmärkt panad.
Amika1 november 2009
Jag panerar aldrig fisk med ägg och ströbröd...
Jag vänder filéerna helt enkelt i kryddat mjöl och steker dem. De får en underbart gyllenbrun, krispig och god yta.
Jag tycker det är skitsvårt rent ut sagt att panera... Jag har försökt vända i mjöl, sen i ägg och sist i ströbröd. Men min panering håller aldrig när jag gör så... :'(
jimboz2 november 2009
Kul att samma fråga dök upp idag..Jag frågade en tjejkompis vad ströbrödet skulle vara bra till nu när jag ska göra Pannbiffar..Hon sa att man drygade ut färsen förr i tiden när man hade det sämre ställt,så du kan skippa ströbrödet för det behövs egentligen inte .
Så kan det gå när man inte läser huvudrubriken ordentligt..Jag är visst ute och cyklar.Du skulle ju panera och det är ju en helt annan femma.:'(
Jag låter texten stå kvar i allafall, om det är någon som ska göra Pannbiffar någon dag. :p
Tips ! Skippa dubbelpaneringen och gör en panering med bara ägg och mjöl..
I skrivande stund är det ju ändå försent att hjälpa dig då det är mitt i nassen nu
tänkte panera spättafileerna till middag i kväll och har just upptäkt att ströbrödet är slut (N) vad kan jag ersätta det med istället?
Tacksam för snabba svar
antingen kokosflingor eller mannagryn - eller stöt eget bröd - franskbröd /knäcke?
Istället för ströbröd använd Grovt rågmjöl eller mannagryn. Lycka till från scrapplotta.
Corn flakes, kokos, mannagryn....
Tack snälla, nu har jag mortlat skorpor men fyller på med mannagryn :D
mortla knäckebröd, det går alldeles utmärkt.
Stöt röda linser i morteln och använd till panering - passar bra till fisk
Jag använder PO fiber istället för ströbröd. Det är framställt av svensk potatis och är till bakning och matlagning. Innehåller 70% kostfibrer och fri från gluten (Y)
Spara gamla brödkanter, alla sorter går bra, t ex knäckebröd ljust och mörkt bröd.
Låt brödet torka ordentligt och mixa i matberedarn.
Olika sorters kli kan nog gå ? men kanske blanda upp det.
Krossade salta kex passar jättebra till fisk!
Krossade corn flakes är en alldeles utmärkt panad.
Jag panerar aldrig fisk med ägg och ströbröd...
Jag vänder filéerna helt enkelt i kryddat mjöl och steker dem. De får en underbart gyllenbrun, krispig och god yta.
Jag tycker det är skitsvårt rent ut sagt att panera... Jag har försökt vända i mjöl, sen i ägg och sist i ströbröd. Men min panering håller aldrig när jag gör så... :'(
Kul att samma fråga dök upp idag..Jag frågade en tjejkompis vad ströbrödet skulle vara bra till nu när jag ska göra Pannbiffar..Hon sa att man drygade ut färsen förr i tiden när man hade det sämre ställt,så du kan skippa ströbrödet för det behövs egentligen inte .
Så kan det gå när man inte läser huvudrubriken ordentligt..Jag är visst ute och cyklar.Du skulle ju panera och det är ju en helt annan femma.:'(
Jag låter texten stå kvar i allafall, om det är någon som ska göra Pannbiffar någon dag. :p
Tips ! Skippa dubbelpaneringen och gör en panering med bara ägg och mjöl..
I skrivande stund är det ju ändå försent att hjälpa dig då det är mitt i nassen nu