Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

kärna ur äpplen

  • frucaos 31 december 2008

    Försöker puffa här - för jag har fått en tryckkokare i julklapp och vill gärna se hela tråden ... och kanske få en del tips om användning. Det ska bli jättespännande, jag planerar att bli en flitig användare!

  • Helga44 25 augusti 2012

    {snicker}Förra året såg jag på TV hur en kvinna delade och kärnade ur äpplen på ett mycket smart vis. Tyvärr så har jag glömt nu hur hon gjorde. Vet nån? Jag tror äpplet delades antingen i tredjedelar eller kvartar.

    Vore kul om jag får nå't svar.

    Helga44

  • friwit-7 25 augusti 2012

    Beror ju på vad ni ska ha det till, men jag gillar själv äppelklyftarna som finns att köpa i de flesta butiker med köksartiklar, tex;
    http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90152999/

    /Frida

  • jas65 26 augusti 2012

    Skär äppelena i fyra snitt så slippr man kärnhusen. Hur enkelt som helst.

Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.